Era rum men ändå inte

Jag heter Jenny Hagberg Eriksson och Era Rum är mitt showroom, som jag driver med ett stort antal partners i allt från hantverkare, möbelleverantörer till branschkollegor inom design och arkitektur.

Jag själv är utbildad inredningsarkitekt och har en stor förkärlek till ritningar, design och formgivning. Jag har renoverat mycket i mitt liv och vet att en korrekt utförd planlösning skapar flyt i vardagen.

Det finns nämligen en önskad bild av vardagen och hur hemmet eller kontoret ska se ut.  Sedan finns det en verklig bild av badrummet eller köket. Jag hjälper till att överbrygga dessa världar.

Innan jag skolade om mig till inredningsarkitekt för lite mer än tio år sedan jobbade jag för Raison d’Etre, ett av världens mest erkända konsultföretag inom spa. Där jobbade jag bland annat med utvärdering och konsultation i rit och designfasen av nya spaanläggningar för bland annat Taj Hotels, Four Seasons, Ritz Carton, Constans Hotels, The One & Only resorts.

Under dessa år fick jag en stor förståelse för flöde, funktion och dynamiken mellan funktion och vad vi designar och ritar.