Din inredningsarkitekt i Bromma

Drömmer du om platsbyggda garderober eller en lyxig walk in closet? En måttbeställd och specialanpassad garderob med optimerad förvaring är inte bara snygg, utan skapar också flyt i resten av bostaden. Glöm klumpiga vinklar, outnyttjad yta och synliga skåpsidor – med Era Rum blir förvaringen exklusiv och skräddarsydd efter dina önskemål.

Ta kontakt med oss för platsbyggda garderober i Stockholm med omnejd.

Era rum i Bromma

Era rum inredningsarkitekt tar oss an uppdrag i villor, våningar och lokaler i Bromma. Vi designar och inreder rum och hem i alla former och storlekar, och är med dig hela vägen från kreativ vision till färdigställande. 

Få hjälp med allt från helrenovering eller inredning av befintligt kök och badrum, platsbyggda garderober till utbyggnad och möblering.

Vårt jobb är att ge dig lite mer vardagslyx, flyt och tidlös elegans. Du är varmt välkommen att vända dig till oss oavsett om du har en tydlig idé om vad du vill förändra, eller bara en nyfiken lust till förnyelse.

Genomtänkt inredning för funktion, flöde & stil


När du vill ge ett lyft åt hela eller delar av ditt hem med hjälp av inredning börjar vi med att se till funktionen och flödet. Vi utgår antingen från befintlig planlösning eller skapar en ny – varpå vi tar fram förslag på design, material och färgsättning.

Vi kan hjälpa dig ta fram det bästa ur dina befintliga möbler och inredning; och vi kan hitta nytt som lyfter helheten. Oavsett hur omfattande projektet är kan du överlåta alla delar åt oss, inklusive eventuell ansökan om bygglov och snickerier.

Välkommen till vårt showroom i Bromma

Du hittar vårt showroom i Bromma på Bergslagsvägen 24. Kontakta oss för att boka ett besök!

Våra arkitekttjänster i Bromma

  • Ny planlösning
  • Nytt kök
  • Nytt badrum
  • Förvaring & garderober
  • Renovering & nybyggnation
  • Färgsättning för bostäder och kommersiella lokaler
  • Ny möbleringsplan & nya möbler
  • Bollplank, konsultation & rådgivning
  • Bygglov

Era fina ord

Hej Jenny och Kalle!

Nu är garderoben alltså på plats och vi är så glada över resultatet. Vilket lyft och vilka utrymmen!

Stort tack till er och snickarteamet som gjorde detta möjligt.

 

/ Susanne & Stefan

Vi vågade och tog mörka färger i sovrummen och ljusare i hallen och allt känns som fullträff! 

Gamla badrummet/nya rummet blev riktigt bra. Vår äldsta är så glad att hon stannar uppe med oss (det är jag med). 

Vilken tur att vi hittade dig och du hjälpte oss med en riktigt bra lösning! Stort tack! 
 
/ Veronica
Vi är jättenöjda och känt oss trygga från första samtalet till sista mailet. Det har varit otroligt bra kommunikation och snabb återkoppling på alla våra frågor. Denna resa tvingade oss att tänka utanför boxen både med planlösning och färgsättning. Än är vi inte i mål då bygget inte är färdigt ännu men första ändring som var måla köket blev en fullträff! Nu när väggar börjar komma upp i övervåning känner vi sån lättnad att vi tog in dig som såg alla möjligheter som för oss inte fanns där alls. 
 
Stor tack, skulle någon fråga så kommer vi att rekommendera dig.
 
/ Maria
Era Rum med Jenny i spetsen tog ett helhetsansvar och genomförde renovering av min lägenhet i Hammarby Sjöstad. Jenny ordnade med alla hantverkare, såg till att de fick tillträde till lägenheten och kollade så att allt var ok när de var klara med sitt arbete. Viktigt för mig eftersom jag inte var i Stockholm själv vid tiden för renoveringen. Jenny föreslog också ny inredning och ordnade så att allt blev inköpt och monterat i lägenheten, inklusive gardiner och belysning. Jag är väldigt nöjd med service, kvalitet och bemötande.
Anders Edholm
2023-09-24
Jenny hjälpte oss med att rita upp ny planlösning för vår övervåning och även ordna med bygglovsritningar för en del yttre ändringar vi ville göra på huset. Hon är trevlig och enkel att ha att göra med, håller vad hon lovar och är mån om att kunden ska bli nöjd. Hon är tydlig med vad hon tar betalt och sköter återkoppling och fakturering bra så att det inte blir några negativa överraskningar när det gäller kostnaderna. Vi är supernöjda!
Fredrik Backman
2023-09-19
Tack Jenny för otrolig hjälp inför vårt stambyte! Jenny hjälpte oss optimera layout i badrummet, rita upp ett en gästtoalett och optimera ett nytt kök - allt på en superkort tidslinje. Resultatet blev supersnyggt och vi trivs så bra. Ska vi renovera igen på nästa ställe kommer vi definitivt jobba med Jenny igen.
Ebba Drakenberg Gustafsson
2023-09-19
Vi har haft en flerårig relation med Jenny på Era Rum och är utomordentligt nöjda med samarbetet! Alltid i tid, alltid med goda råd, stort kunnande och fingertoppskänsla för både designval, tidsplaner och omtanken om oss som kund. Vi har med Era Rums hjälp renoverat både kök, badrum och källare och är nu så nöjda och tacksamma över ett friskt och fint hus. Våra absolut bästa rekommendationer ger vi!
Anna Hamilton
2023-09-19
Vi på Stolt Smide & Design gör en hel del samarbeten med Jenny på ERA RUM och projekten överträffar alltid våra förväntningar. Jenny har ett öga för detaljer, ser till helheten och kundens önskemål. 10 av 10!
Malin Bergk
2021-12-23
Vi fick fantastisk hjälp av Jenny och Era rum. En planlösning med allt det vi sökte, hjälp med bygglov och dessutom besked från stadsbyggnadskontoret på mindre än en vecka efter att vi skickat in ansökan. Jenny är hjälpsam, flexibel och det känns tydligt hur viktiga kundens önskemål är. Vi skulle anlita Jenny och Era rum direkt om behovet uppstod. 🤩🤩🤩
Ebba Tegnér
2021-08-10
Jenny hjälpte oss att rita upp två badrum (ett nybyggt och ett befintligt som totalrenoverades.) samt viss förändring av rumsfördelning på vår ovanvåning. Vi är så nöjda med hennes engagemang och råd och inser såhär efteråt hur många ”misstag” vi undvek genom att ta hjälp och få bra tips (allt från kakel till bäst planering av krokar allt är en djungel om man inte har kännedom). I det stora hela även kostnadseffektivt då vi kommer kunna leva i och njuta av våra badrum under lång tid framöver. blev så bra med de små detaljerna i kombination med de platsanspassade skåpen!
Caroline Sundberg
2021-06-28
Boka ett möte med Jenny

Kontakt
Era Rum

Jenny Hagberg
jenny@erarum.se
070-910 78 20

Bergslagsvägen 24
168 75 Bromma