Din inredningsarkitekt i Bromma

Drömmer du om platsbyggda garderober eller en lyxig walk in closet? En måttbeställd och specialanpassad garderob med optimerad förvaring är inte bara snygg, utan skapar också flyt i resten av bostaden. Glöm klumpiga vinklar, outnyttjad yta och synliga skåpsidor – med Era Rum blir förvaringen exklusiv och skräddarsydd efter dina önskemål.

Ta kontakt med oss för platsbyggda garderober i Stockholm med omnejd.

Era rum i Bromma

Era rum inredningsarkitekt tar oss an uppdrag i villor, våningar och lokaler i Bromma. Vi designar och inreder rum och hem i alla former och storlekar, och är med dig hela vägen från kreativ vision till färdigställande. 

Få hjälp med allt från helrenovering eller inredning av befintligt kök och badrum, platsbyggda garderober till utbyggnad och möblering.

Vårt jobb är att ge dig lite mer vardagslyx, flyt och tidlös elegans. Du är varmt välkommen att vända dig till oss oavsett om du har en tydlig idé om vad du vill förändra, eller bara en nyfiken lust till förnyelse.

Genomtänkt inredning för funktion, flöde & stil


När du vill ge ett lyft åt hela eller delar av ditt hem med hjälp av inredning börjar vi med att se till funktionen och flödet. Vi utgår antingen från befintlig planlösning eller skapar en ny – varpå vi tar fram förslag på design, material och färgsättning.

Vi kan hjälpa dig ta fram det bästa ur dina befintliga möbler och inredning; och vi kan hitta nytt som lyfter helheten. Oavsett hur omfattande projektet är kan du överlåta alla delar åt oss, inklusive eventuell ansökan om bygglov och snickerier.

Välkommen till vårt showroom i Bromma

Du hittar vårt showroom i Bromma på Bergslagsvägen 24. Kontakta oss för att boka ett besök!

Våra arkitekttjänster i Bromma

  • Ny planlösning
  • Nytt kök
  • Nytt badrum
  • Förvaring & garderober
  • Renovering & nybyggnation
  • Färgsättning för bostäder och kommersiella lokaler
  • Ny möbleringsplan & nya möbler
  • Bollplank, konsultation & rådgivning
  • Bygglov

Era fina ord

Hej Jenny och Kalle!

Nu är garderoben alltså på plats och vi är så glada över resultatet. Vilket lyft och vilka utrymmen!

Stort tack till er och snickarteamet som gjorde detta möjligt.

 

/ Susanne & Stefan

Vi vågade och tog mörka färger i sovrummen och ljusare i hallen och allt känns som fullträff! 

Gamla badrummet/nya rummet blev riktigt bra. Vår äldsta är så glad att hon stannar uppe med oss (det är jag med). 

Vilken tur att vi hittade dig och du hjälpte oss med en riktigt bra lösning! Stort tack! 
 
/ Veronica
Vi är jättenöjda och känt oss trygga från första samtalet till sista mailet. Det har varit otroligt bra kommunikation och snabb återkoppling på alla våra frågor. Denna resa tvingade oss att tänka utanför boxen både med planlösning och färgsättning. Än är vi inte i mål då bygget inte är färdigt ännu men första ändring som var måla köket blev en fullträff! Nu när väggar börjar komma upp i övervåning känner vi sån lättnad att vi tog in dig som såg alla möjligheter som för oss inte fanns där alls. 
 
Stor tack, skulle någon fråga så kommer vi att rekommendera dig.
 
/ Maria
Era Rum är en mycket professionell och kunnig byrå. Vi fick bästa rådgivningen och resultatet blev en lyckad utveckling och ombyggnad av vår kulturmärkta villa.
Sofia Wretman
2020-06-22
Jenny är en fantastisk människa att jobba med. Lösningsorienterad och väldigt serviceminded. Resultaten blir alltid top notch! Rekommenderas varmt!
Sofie Alexandra
2020-06-17
Proffsigt och omhändertagande hela vägen från idé till färdigt kök. Har aldrig varit så kul att renovera 🙏
Martin Kwarnmark
2020-06-12
Jenny Hagberg har ritat och varit projektledare på 2 stora ombyggnader i vårt hus. Alla projekt har varit utan några förseningar och blivit helt perfekt👌 Min rekommendation, vill du renovera utan huvudvärk och stresseksem....?! Välj Era Rum!!!
Anna Jörgne
2020-06-11
Boka ett möte med Jenny

Kontakt
Era Rum

Jenny Hagberg
jenny@erarum.se
070-910 78 20

Bergslagsvägen 24
168 75 Bromma