Våra tjänster

Hemmet är vår fristad. Vi ser det som ett privilegium att få hjälpa dig att trivas bättre. 

Vi erbjuder våra kunder personlig service och unik design. Noggrannhet styr utformningen av varje rum, för att säkerställa att hemmet fungerar för livet. Alltid med utrymme att växa och utvecklas med tidens gång.

Vi är specialiserade på projektplanering och finns med i alla steg – från mätning, design och produktbeställning till installation. Allt för att säkerställa att projektet blir så smidigt och stressfritt som möjligt.

Vi ritar upp och tar in byggofferter, hjälper till med bygglov och förändringar i planlösning. Vi designar och installerar måttbeställda kök, garderober och andra finsnickerier. Och vi finns också till för dig som har ett stort intresse själv, och endast vill ha hjälp i form av konsultation och rådgivning.

 • Ny planlösning
 • Nytt kök
 • Nytt badrum
 • Renoveringar & nybyggnationer
 • Förvaring & garderober
 • Färgsättning för bostäder och kommersiella lokaler
 • Ny möbleringsplan & nya möbler
 • Bygglov
 • Bollplank, konsultation & rådgivning
 • Ny planlösning
 • Nytt kök
 • Nytt badrum
 • Renoveringar & nybyggnationer
 • Förvaring & garderober
 • Färgsättning för bostäder och kommersiella lokaler
 • Ny möbleringsplan & nya möbler
 • Bygglov
 • Bollplank, konsultation & rådgivning

Kontakta oss. Vad kan vi göra för dig och ditt projekt? Skicka gärna ett mail med dina önskemål och funderingar till jenny@erarum.se så återkopplar vi inom en arbetsdag. Vill ni titta på våra snickerier och kök från Nisseby? Ring så bokar vi in en tid tillsammans! 

  Så här kan processen se ut

  Dina önskemål och behov styrs av arbetsgången. Processen kan därför se olika ut, men nedan finner du ett exempel på hur det ofta går till. 

  Så här kan processen se ut

  Dina önskemål och behov styrs av arbetsgången. Processen kan därför se olika ut, men nedan finner du ett exempel på hur det ofta går till. 

  Jag som står bakom Era Rum heter Jenny. Jag har jobbat som inredningsarkitekt sedan 2010. Jag drivs av övertygelsen om att varje utrymme och rum kommer till sin rätt när flödet är genomtänkt.

  01  Vi träffas 

  Vi ses för ett kostnadsfritt digitalt möte och diskuterar hur projektet ska läggas upp för att passa in i din vardag. Efter mötet får du en offert att ta ställning till.

  02  Uppstart

  Projektet inleds med uppmätning och ett mer djupgående samtal, för att vi ska kunna sätta upp projektplanen.

  03  Design 

  Den kreativa, roliga och spännande fasen! Vi gör materialval och hittar de smarta lösningarna som matchar din vision.

  04  Inför byggstart

  När alla ritningar och underlag är klara har vi ett byggmöte på plats, för att ta fram fasta priser och sätta tidplanen. Vi gör en sammanställning av alla kostnader, beställningar och leveranstider.

  05  Renoveringen

  Vi har kontinuerlig kontakt och många avstämningar under arbetets gång. Transparens och fingertoppskänsla är vår filosofi.

  06  Slutbesiktning

  Vi genomför alltid en slutbesiktning och avstämning tillsammans. Eftersom vi har kontinuerlig kontakt under arbetets gång brukar inte slutbesiktningen bli så stor eller långdragen.

  Utvalda projekt

  Era fina ord

  Hej Jenny och Kalle!

  Nu är garderoben alltså på plats och vi är så glada över resultatet. Vilket lyft och vilka utrymmen!

  Stort tack till er och snickarteamet som gjorde detta möjligt.

   

  / Susanne & Stefan

  Vi vågade och tog mörka färger i sovrummen och ljusare i hallen och allt känns som fullträff! 

  Gamla badrummet/nya rummet blev riktigt bra. Vår äldsta är så glad att hon stannar uppe med oss (det är jag med). 

  Vilken tur att vi hittade dig och du hjälpte oss med en riktigt bra lösning! Stort tack! 
   
  / Veronica
  Vi är jättenöjda och känt oss trygga från första samtalet till sista mailet. Det har varit otroligt bra kommunikation och snabb återkoppling på alla våra frågor. Denna resa tvingade oss att tänka utanför boxen både med planlösning och färgsättning. Än är vi inte i mål då bygget inte är färdigt ännu men första ändring som var måla köket blev en fullträff! Nu när väggar börjar komma upp i övervåning känner vi sån lättnad att vi tog in dig som såg alla möjligheter som för oss inte fanns där alls. 
   
  Stor tack, skulle någon fråga så kommer vi att rekommendera dig.
   
  / Maria
  Era Rum är en mycket professionell och kunnig byrå. Vi fick bästa rådgivningen och resultatet blev en lyckad utveckling och ombyggnad av vår kulturmärkta villa.
  Sofia Wretman
  2020-06-22
  Jenny är en fantastisk människa att jobba med. Lösningsorienterad och väldigt serviceminded. Resultaten blir alltid top notch! Rekommenderas varmt!
  Sofie Alexandra
  2020-06-17
  Proffsigt och omhändertagande hela vägen från idé till färdigt kök. Har aldrig varit så kul att renovera 🙏
  Martin Kwarnmark
  2020-06-12
  Jenny Hagberg har ritat och varit projektledare på 2 stora ombyggnader i vårt hus. Alla projekt har varit utan några förseningar och blivit helt perfekt👌 Min rekommendation, vill du renovera utan huvudvärk och stresseksem....?! Välj Era Rum!!!
  Anna Jörgne
  2020-06-11

  Kontakt
  Era Rum

  Jenny Hagberg
  jenny@erarum.se
  070-910 78 20

  Bergslagsvägen 24
  168 75 Bromma