Inred badrum med inredningsarkitekt i Stockholm

Era Rum kan hjälpa dig att genomföra en helrenovering av ditt badrum eller inreda ett befintligt badrum. Vi planerar badrummets utformning från perspektiven funktion, flöde, planlösning och utseende.

En genomtänkt inredning i ett badrum som man har lagt tid, kraft och lite kärlek på, gör stor skillnad för både intrycket av badrummet och användningen av det. Era Rum har genomfört många badrumsprojekt  i bland annat i Bromma, Danderyd, Djursholm, Lidingö, Täby och Saltsjöbaden, och vi är vana vid att hitta funktionella och snygga lösningar för badrumsinredningen.

Maila oss gärna, så återkopplar vi inom en dag (måndag – fredag). Vi gör en behovsanalys där vi diskuterar budget, tidsram och andra önskemål. Efter accepterad offert tar vi nästa steg.

jenny@erarum.se

0709 – 10 78 20

  Era Rum är en mycket professionell och kunnig byrå. Vi fick bästa rådgivningen och resultatet blev en lyckad utveckling och ombyggnad av vår kulturmärkta villa.
  Sofia Wretman
  2020-06-22
  Jenny är en fantastisk människa att jobba med. Lösningsorienterad och väldigt serviceminded. Resultaten blir alltid top notch! Rekommenderas varmt!
  Sofie Alexandra
  2020-06-17
  Proffsigt och omhändertagande hela vägen från idé till färdigt kök. Har aldrig varit så kul att renovera 🙏
  Martin Kwarnmark
  2020-06-12
  Jenny Hagberg har ritat och varit projektledare på 2 stora ombyggnader i vårt hus. Alla projekt har varit utan några förseningar och blivit helt perfekt👌 Min rekommendation, vill du renovera utan huvudvärk och stresseksem....?! Välj Era Rum!!!
  Anna Jörgne
  2020-06-11

  ”Arbetets gång” – så här kan det gå till

  FÖRSTA MÖTE

  Vi träffas för ett kostnadsfritt möte och diskuterar hur projektet läggs upp för att passa just er. Detta resulterar i att ni får en offert på vårt jobb.

  UPPSTART MED UPPMÄTNING

  En uppmätning samt en mer omfattande intervju och diskussion hålls för att vi skall kunna skapa er design och lägga era renoveringsplaner.

  DESIGN

  En kreativ och spännande fas. Nu gör vi medvetna val i material och smarta lösningar som skall matcha er tilltänkta investering.

  FÖRBEREDELSER FÖR BYGGSTART

  Alla ritningar och underlag är klara. Nu tar vi ett byggmöte på plats för att ta fram fasta priser och tidsplan. Vi sammanställer alla kostnader, beställningar och leveranstider i en övergripande budgetfil.

  RENOVERING

  Vi har många avstämningar och en kontinuerlig kontakt under renoveringen.

  SLUTBESIKTNING

  Självklart har vi en slutbesiktning på renoveringen tillsammans med er. Eftersom vi har många avstämningar under renoveringen så brukar dock inte slutbesiktningen bli så stor/långdragen.

  Renovera och inred badrum

  Är du ute efter en renovering av ett badrum? Vi hjälper till från start med att designa och rita en planlösning för badrummet. Ett badrumsprojekt med Era Rum börjar alltid med att vi besöker er och pratar om vad ni tycker om, vad ni vill förmedla med ert badrum och för vilka badrummet är till för. Vi brukar ställa frågor som:

  • Hur många bor i bostaden?
  • Hur många badrum finns det totalt?
  • Vilken belastning kommer just detta badrum att ha?
  • Vilka kommer att använda badrummet som ska renoveras? Det är stor skillnad på ett badrum som ska renoveras och passa en person eller om det ska anpassas efter en småbarnsfamiljs behov och användning.

  Ska badrummet innehålla en bastu pratar vi om vem eller vilka som kommer att använda den. Det brukar vara ett bra perspektiv, för att i ett senare steg välja passande material till både bastun och badrummet.

  När vi vet hur målet ser ut, projektleder vi hela arbetet och tar renoveringen i mål. Vi tar fram förslag på material, utseende på klinker och inredning.  Baserat på vår kompetens och erfarenhet av hur man inreder och utformar ett badrum så att det blir funktionellt och användbart samtidigt som det har en vacker yta.

  Självklart grundar sig våra förslag och råd på vad du som kund önskar och tycker om, samt hur din budget för renoveringen och inredningen av badrummet ser ut.

  Inredningsarkitekt till befintligt badrum

  Har du ett badrum som inte behöver renoveras, men som du ändå vill sätta din prägel och stil på, finns det mycket vi tillsammans kan göra för att få en ny känsla i badrummet.

  Är du nöjd med kakel och badrummets planlösning kan vi fokusera på att hitta rätt möbler i form av skåp och hyllor. Detaljer i form av krokar, speglar och textilier är också något som gör mycket för intrycket av badrummet. Tillsammans hittar vi möbler och inredningsdetaljer som lyfter ditt badrum.

  Vanligtvis börjar vi med att leta efter möbler och inredning i utbudet som finns. Men många gånger låter vi dock tillverka skräddarsydda möbler till badrummet. Då samarbetar vi med Nisseby Snickeri, precis som när vi levererar skräddarsydda kök.

  Inred badrum med belysning och växter

  Något som verkligen höjer intrycket av ett badrum, som i de flesta rum, är belysning och växter. Vad det gäller belysning kan badrummet vara ett av de viktigaste rummen att få till rätt belysning i. För lite belysning kan vara anledningen till frustration och för mycket kan göra att du till exempel undviker att använda spegeln i badrummet.

  Växter skapar mer liv i alla rum och för många är växter en självklarhet – men ofta glöms det bort i badrummet. Era Rum försöker alltid att få plats med några växter som passar den övriga inredningen i de badrum vi får i uppdrag att inreda och utforma.

  Inred badrummet utifrån ditt behov

  Innan vi påbörjar inredningen av ditt badrummet är det bra om du funderar på vad som är viktigt för dig. Ställ dig frågor som:

  • Hur mycket förvaring behöver och vill du ha i badrummet?
  • Vilken typ av belysning vill du att ditt badrum har – ska det vara stark belysning, lite mer dämpad eller möjlighet till båda?

  Svaren på frågor som de ovan är till stor hjälp i utformningen av ditt nya badrum.

  Kontakta Era Rum idag, så tar vi tag i inredningen av ditt badrum!