Platsbyggda garderober i Stockholm

Drömmer du om platsbyggda garderober eller den där lyxiga klädkammaren? En måttbeställd garderob med optimerad förvaring är inte bara snyggt utan underlättar också vardagen. Glöm klumpiga vinklar, outnyttjad yta och synliga mindre fina skåpsidor. Genom platsbyggda garderober kan du nyttja också de utrymmen som inte exakt matchar de färdigfabricerade garderobssystemens modulmått. Se till att allt har en given och prydlig avsedd plats. Välplanerade garderober och optimerade förvaringslösningar ökar också värdet på din bostad. 

Era Rum utformar platsbyggda garderober till villor och bostadsrätter i Stockholm och jobbar regelbundet i Bromma, Danderyd, Djursholm, Lidingö, Täby och Saltsjöbaden. Vi tar hand om allt från idé till färdigställande.

Maila oss gärna, så återkopplar vi inom en dag (måndag – fredag). Vi gör en behovsanalys där vi diskuterar budget, tidsram och andra önskemål. Efter accepterad offert tar vi nästa steg.

jenny@erarum.se

0709 – 10 78 20

  Era Rum är en mycket professionell och kunnig byrå. Vi fick bästa rådgivningen och resultatet blev en lyckad utveckling och ombyggnad av vår kulturmärkta villa.
  Sofia Wretman
  2020-06-22
  Jenny är en fantastisk människa att jobba med. Lösningsorienterad och väldigt serviceminded. Resultaten blir alltid top notch! Rekommenderas varmt!
  Sofie Alexandra
  2020-06-17
  Proffsigt och omhändertagande hela vägen från idé till färdigt kök. Har aldrig varit så kul att renovera 🙏
  Martin Kwarnmark
  2020-06-12
  Jenny Hagberg har ritat och varit projektledare på 2 stora ombyggnader i vårt hus. Alla projekt har varit utan några förseningar och blivit helt perfekt👌 Min rekommendation, vill du renovera utan huvudvärk och stresseksem....?! Välj Era Rum!!!
  Anna Jörgne
  2020-06-11

  ”Arbetets gång” – så här kan det gå till

  FÖRSTA MÖTE

  Vi träffas för ett kostnadsfritt möte och diskuterar hur projektet läggs upp för att passa just er. Detta resulterar i att ni får en offert på vårt jobb.

  UPPSTART MED UPPMÄTNING

  En uppmätning samt en mer omfattande intervju och diskussion hålls för att vi skall kunna skapa er design och lägga era renoveringsplaner.

  DESIGN

  En kreativ och spännande fas. Nu gör vi medvetna val i material och smarta lösningar som skall matcha er tilltänkta investering.

  FÖRBEREDELSER FÖR BYGGSTART

  Alla ritningar och underlag är klara. Nu tar vi ett byggmöte på plats för att ta fram fasta priser och tidsplan. Vi sammanställer alla kostnader, beställningar och leveranstider i en övergripande budgetfil.

  RENOVERING

  Vi har många avstämningar och en kontinuerlig kontakt under renoveringen.

  SLUTBESIKTNING

  Självklart har vi en slutbesiktning på renoveringen tillsammans med er. Eftersom vi har många avstämningar under renoveringen så brukar dock inte slutbesiktningen bli så stor/långdragen.

  Vi specialdesignar dina garderober

  Funktioner och syften, vad som ska förvaras är det första vi går igenom när vi ska specialdesigna dina garderober. Vi mäter och utvärderar de utrymmen det gäller. Kanske finns ytterligare lösningar i bostaden som ni själva inte har upptäckt ännu? 

  I nästa steg går vi igenom vad du/ni gillar i stilar, färger och material innan vi börjar rita och ta fram materialprover. Ska garderoben smälta in i väggens färger? Ska den stämma överens med originalinredningen och se ut som den stått där i hundra år? Eller ska den kanske poppa ut i ett roligt material som du har en förkärlek till?  

  Det är ju bara fantasin som sätter stopp här då vi kan välja fritt i material för stommar, socklar, eventuella dörrar, lådor, klädstänger och annan garderobsinredning. Visste du att det finns träslag till garderober som bättre tar hand om dina kläder än andra, och tillser att skadedjur inte trivs? Vi hjälper dig med alla val på vägen fram till en väl avvägd lösning och ett helgjutet slutresultat. 

  När vi kommit fram till en design och tagit fram ritningar kan vi ta in offerter och boka tid i snickeriet för produktion och montage. Behövs extra hjälp för att färdigställa ytan där garderoberna ska stå så kan duktiga hantverkare i vårt nätverk bistå med det. Vi avslutar alltid med en slutbesiktning då att vi säkerställer att ni är nöjda med vår leverans.

  Lösningar för mindre utrymmen

  Det behöver inte handla om en stor garderobsvägg eller en enorm klädkammare för att du ska vända dig till oss. Det lilla utrymmet kräver oftast mer måttbeställda lösningar och ökar också i värdet av bostaden i högre grad då det är klurigare för de flesta att lösa förvaring på ett praktiskt och snyggt sätt  i mindre utrymmen.

  Den lyxiga klädkammaren

  Planerar du för den större lyxiga klädkammaren är det lite mer än bara själva garderoberna att fundera på; exempelvis matta, speglar, någon mindre möbel och belysning. Då lägger vi in alla parametrar och tar fram designen för hela din klädkammare.

  Planera & designa platsbyggda garderober eller klädkammare

  Önskar du planera och designa dina garderober och klädkammare, kontakta oss för ett första möte! 

  Era Rum erbjuder professionell inredningsdesign i Stockholm, vi hjälper ofta kunder i Bromma, Danderyd, Djursholm, Lidingö, Täby och Saltsjöbaden med lyhörda lösningar.

  Vår långa erfarenhet gör att vi kan hjälpa dig med det mesta inom inredning. Vi renoverar och bygger nytt, hjälper dig att ta fram det bästa ur möbler och inredning du redan har, och hittar ny inredning som passar in och lyfter ditt hem. 

  Varmt välkommen!