Platsbyggda, exklusiva garderober i Stockholm

Drömmer du om platsbyggda garderober eller en lyxig walk in closet? En måttbeställd och specialanpassad garderob med optimerad förvaring är inte bara snygg, utan skapar också flyt i resten av bostaden. Glöm klumpiga vinklar, outnyttjad yta och synliga skåpsidor – med Era Rum blir förvaringen exklusiv och skräddarsydd efter dina önskemål.

Ta kontakt med oss för platsbyggda garderober i Stockholm med omnejd.

Därför ska du satsa på platsbyggd förvaring

Med platsbyggd och genomtänkt förvaring kan du ta till vara outnyttjade utrymmen på ett både snyggt och praktiskt sätt. Ofta matchar inte den ideala platsen för garderoben de färdigfabricerade garderobssystemens modulmått.

Välplanerade garderober och optimerade förvaringslösningar är en investering som även ökar värdet på din bostad.

Era Rum är en inredningsarkitekt och utformar platsbyggda garderober och bokhyllor till villor och bostadsrätter i Stockholm och jobbar regelbundet i Bromma, Danderyd, Djursholm, Lidingö, Täby och Saltsjöbaden. Vi tar hand om allt från idé och vision till färdigställande.

Med platsbyggd och genomtänkt förvaring kan du ta tillvara outnyttjade utrymmen på ett både snyggt och praktiskt sätt. Ofta matchar inte den ideala platsen för garderoben de färdigfabricerade garderobssystemens modulmått. Välplanerade garderober och optimerade förvaringslösningar är en investering, som även ökar värdet på din bostad.

Era Rum utformar platsbyggda garderober och bokhyllor till villor och bostadsrätter i Stockholm och jobbar regelbundet i Bromma, Danderyd, Djursholm, Lidingö, Täby och Saltsjöbaden. Vi tar hand om allt från idé och vision till färdigställande.

Jag som står bakom Era Rum heter Jenny. Jag har jobbat som inredningsarkitekt sedan 2010. Jag drivs av övertygelsen om att varje utrymme och rum kommer till sin rätt när flödet är genomtänkt.

Så här kan processen se ut

När du tar hjälp av oss för att skapa platsbyggda garderober eller utföra andra projekt kan processen se ut så här:

01  Vi träffas 

Vi ses för ett kostnadsfritt digitalt möte och diskuterar hur projektet ska läggas upp för att passa in i din vardag. Efter mötet får du en offert att ta ställning till.

02  Uppstart

Projektet inleds med uppmätning och ett mer djupgående samtal, för att vi ska kunna sätta upp projektplanen.

03  Design 

Den kreativa, roliga och spännande fasen! Vi gör materialval och hittar de smarta lösningarna som matchar din vision.

04  Inför byggstart

När alla ritningar och underlag är klara har vi ett byggmöte på plats, för att ta fram fasta priser och sätta tidplanen. Vi gör en sammanställning av alla kostnader, beställningar och leveranstider.

05  Renoveringen

Vi har kontinuerlig kontakt och många avstämningar under arbetets gång. Transparens och fingertoppskänsla är vår filosofi.

06  Slutbesiktning

Vi genomför alltid en slutbesiktning och avstämning tillsammans. Eftersom vi har kontinuerlig kontakt under arbetets gång brukar inte slutbesiktningen bli så stor eller långdragen.

Era fina ord

Hej Jenny och Kalle!

Nu är garderoben alltså på plats och vi är så glada över resultatet. Vilket lyft och vilka utrymmen!

Stort tack till er och snickarteamet som gjorde detta möjligt.

 

/ Susanne & Stefan

Vi vågade och tog mörka färger i sovrummen och ljusare i hallen och allt känns som fullträff! 

Gamla badrummet/nya rummet blev riktigt bra. Vår äldsta är så glad att hon stannar uppe med oss (det är jag med). 

Vilken tur att vi hittade dig och du hjälpte oss med en riktigt bra lösning! Stort tack! 
 
/ Veronica
Vi är jättenöjda och känt oss trygga från första samtalet till sista mailet. Det har varit otroligt bra kommunikation och snabb återkoppling på alla våra frågor. Denna resa tvingade oss att tänka utanför boxen både med planlösning och färgsättning. Än är vi inte i mål då bygget inte är färdigt ännu men första ändring som var måla köket blev en fullträff! Nu när väggar börjar komma upp i övervåning känner vi sån lättnad att vi tog in dig som såg alla möjligheter som för oss inte fanns där alls. 
 
Stor tack, skulle någon fråga så kommer vi att rekommendera dig.
 
/ Maria
Era Rum är en mycket professionell och kunnig byrå. Vi fick bästa rådgivningen och resultatet blev en lyckad utveckling och ombyggnad av vår kulturmärkta villa.
Sofia Wretman
2020-06-22
Jenny är en fantastisk människa att jobba med. Lösningsorienterad och väldigt serviceminded. Resultaten blir alltid top notch! Rekommenderas varmt!
Sofie Alexandra
2020-06-17
Proffsigt och omhändertagande hela vägen från idé till färdigt kök. Har aldrig varit så kul att renovera 🙏
Martin Kwarnmark
2020-06-12
Jenny Hagberg har ritat och varit projektledare på 2 stora ombyggnader i vårt hus. Alla projekt har varit utan några förseningar och blivit helt perfekt👌 Min rekommendation, vill du renovera utan huvudvärk och stresseksem....?! Välj Era Rum!!!
Anna Jörgne
2020-06-11
Boka ett möte med Jenny

Kontakt
Era Rum

Jenny Hagberg
jenny@erarum.se
070-910 78 20

Bergslagsvägen 24
168 75 Bromma