Platsbyggda, exklusiva kök i Stockholm

Köket är hemmets hjärta. Det är här vi samlas runt matlagning och måltider, till vardag och fest, för diskussioner, läxläsning, pyssel och arbete.

Era Rum är en inredningsarkitekt i Stockholm som hjälper dig att skapa det perfekta köket. Det gör vi genom platsbyggda kök från exklusiva producenter som skräddarsyr köket efter era önskemål. Stilen bestämmer du, är du ute efter ett nyrenoverat kök som andas modernitet eller vill du ha ett sekelskifteskök, eller är det kanske en blandning där nytt ser gammalt ut som du är ute efter. Vi ritar och bygger regelbundet kök i Bromma, Danderyd, Djursholm, Lidingö, Täby och Saltsjöbaden.

Maila oss gärna, så återkopplar vi inom en dag (måndag – fredag). Vi gör en behovsanalys där vi diskuterar budget, tidsram och andra önskemål. Efter accepterad offert tar vi nästa steg.

jenny@erarum.se

0709 – 10 78 20

  Era Rum är en mycket professionell och kunnig byrå. Vi fick bästa rådgivningen och resultatet blev en lyckad utveckling och ombyggnad av vår kulturmärkta villa.
  Sofia Wretman
  2020-06-22
  Jenny är en fantastisk människa att jobba med. Lösningsorienterad och väldigt serviceminded. Resultaten blir alltid top notch! Rekommenderas varmt!
  Sofie Alexandra
  2020-06-17
  Proffsigt och omhändertagande hela vägen från idé till färdigt kök. Har aldrig varit så kul att renovera 🙏
  Martin Kwarnmark
  2020-06-12
  Jenny Hagberg har ritat och varit projektledare på 2 stora ombyggnader i vårt hus. Alla projekt har varit utan några förseningar och blivit helt perfekt👌 Min rekommendation, vill du renovera utan huvudvärk och stresseksem....?! Välj Era Rum!!!
  Anna Jörgne
  2020-06-11

  ”Arbetets gång” – så här kan det gå till

  FÖRSTA MÖTE

  Vi träffas för ett kostnadsfritt möte och diskuterar hur projektet läggs upp för att passa just er. Detta resulterar i att ni får en offert på vårt jobb.

  UPPSTART MED UPPMÄTNING

  En uppmätning samt en mer omfattande intervju och diskussion hålls för att vi skall kunna skapa er design och lägga era renoveringsplaner.

  DESIGN

  En kreativ och spännande fas. Nu gör vi medvetna val i material och smarta lösningar som skall matcha er tilltänkta investering.

  FÖRBEREDELSER FÖR BYGGSTART

  Alla ritningar och underlag är klara. Nu tar vi ett byggmöte på plats för att ta fram fasta priser och tidsplan. Vi sammanställer alla kostnader, beställningar och leveranstider i en övergripande budgetfil.

  RENOVERING

  Vi har många avstämningar och en kontinuerlig kontakt under renoveringen.

  SLUTBESIKTNING

  Självklart har vi en slutbesiktning på renoveringen tillsammans med er. Eftersom vi har många avstämningar under renoveringen så brukar dock inte slutbesiktningen bli så stor/långdragen.

  Design och möblering av ditt kök

  Vi kan hjälpa dig att designa ett platsbyggt kök i Stockholm och vara med genom hela projektet. Vi kan också hjälpa dig att få ett befintligt kök att kännas som nytt, genom att välja ut rätt köksmöbler.

  Så här platsbygger vi kök

  Köket är det viktigaste rummet att utforma på ett funktionellt och praktiskt sätt, utan att vi för den skull tummar på utseendet. När vi platsbygger ett kök börjar vi med att ta reda på vad som är viktigt för just er. Hur använder ni köket och vad vill ni ska finnas i ert kök?

  Vi tar fram en planlösning för ert kök och bollar kontinuerligt lösningar med er. När ni är nöjda med planen för ert platsbyggda kök tar vi nästa steg och bestämmer design, färg och material. När ni är nöjda med både planlösning och detaljer kommer vi i ett nära samarbete med Nisseby Snickeri förverkliga ert drömkök.

  Nisseby – experter på platsbyggda kök

  Nisseby Snickeri har funnits sedan 1975 och är experter på stycketillverkade, exklusiva kök. Nisseby sätter en stolthet i att varje kök är unikt och byggs måttanpassat för just ert hem. Det gör att du kan välja allt ifrån material till utseende, och få ditt drömkök utformat precis så du ser det framför dig.

  Ert liv i köket

  När du bestämmer dig för att bygga ett platsbyggt kök i Stockholm är det bra att börja fundera på hur ditt och din familjs liv ser ut och vad det är ni gör i köket. Bra frågor att ställa sig är bland annat:

  • Vad vill ni att köket ska användas till?
  • Är köket den naturliga samlingsplatsen i hemmet?
  • Ska det finnas plats för ett större antal människor?
  • Är matlagning en stor del i ert vardagsliv?
  • Hur mycket förvaring vill ni ha i ert platsbyggda kök?

  Utnyttja Era Rums erfarenhet

  Är du osäker på svaret på någon av frågorna eller väger mellan olika alternativ för ditt kök, ställer vi så klart mer än gärna upp som bollplank. Med vår långa erfarenhet av att designa och bygga platsbyggda kök i Stockholm kan vi oftast hitta en lösning som känns helt rätt för er.

  Vi kommer självklart med förslag och tips under hela arbetets gång för att ni ska få den perfekta lösningen. Ibland krävs det en utomståendes ögon för att se vad det är som passar bäst. Vår långa erfarenhet bidrar såklart även den till att vi kan komma med innovativa lösningar som kanske inte alltid är helt uppenbara.

  Fantasin sätter gränsen

  Ett av våra främsta tips när ni spånar och drömmer om ett nytt platsbyggt kök är att inte begränsa er. Fantasin är den enda gräns som finns. Dröm högt, brett och långt när det kommer till utformningen av ert kök. Tillsammans med Nisseby Snickeri bygger vi ett unikt kök utifrån de drömmar ni målar upp. Så dröm!

  Hör av dig idag!

  Nu när drömmen om ett nytt kök har börjat – hör av dig till oss!

  Vi börjar med att göra en behovsanalys och diskuterar budget, tidsram och era önskemål. När vi sammanställt allt och är överens om arbetet så tar vi nästa steg. Du kommer hela tiden att hållas uppdaterad kring hur arbetet fortskrider och godkänna varje steg i processen.

   

  Varmt välkommen till Era Rum.

  Kontakta oss för att boka ett möte, digitalt eller i vårt showroom. Du når oss på jenny@erarum.se eller 0709 – 10 78 20.