Din inredningsarkitekt på Lidingö

Vänd dig till Era rum när du vill ha hjälp av en inredningsarkitekt på Lidingö. Vi tar oss an uppdrag i villor, våningar och kontorslokaler. 

Era rum på Lidingö

Vänd dig till Era rum när du vill ha hjälp av en inredningsarkitekt på Lidingö. Vi tar oss an uppdrag i villor, våningar och kontorslokaler. Få hjälp med exempelvis inredning eller helrenovering av kök och badrum, platsbyggda garderober, utbyggnad och ny möbleringsplan. 

Era rum tar hand om hela processen i nära dialog med dig – från vision, design och ritning till eventuell ansökan om bygglov och utförande.

Ge ett lyft åt hela eller delar av ditt hem med genomtänkt inredning


För genomtänkt inredning börjar vi processen med att fokusera på funktion och flöde. Här utgår vi antingen från befintlig planlösning eller tar fram en ny planlösning. I nästa steg tar vi fram förslag på design, färgsättning och material.

Vårt jobb som inredningsarkitekt är att ge dig lite mer vardagslyx, flyt och tidlös elegans. Har du en tydlig idé om vilket projekt du vill ha hjälp att genomföra, eller bara en önskan om förbättring och förnyelse? Oavsett vilket är du välkommen att kontakta oss! Förutom Lidingö åtar vi oss även uppdrag i hela Storstockholm.

Våra arkitekttjänster på Lidingö

  • Nytt kök

  • Nytt badrum

  • Förvaring & garderober

  • Ny planlösning

  • Bygglov

  • Renovering & nybyggnation

  • Ny möbleringsplan & nya möbler

  • Färgsättning för bostäder och kommersiella lokaler

  • Bollplank, konsultation & rådgivning

Era fina ord

Hej Jenny och Kalle!

Nu är garderoben alltså på plats och vi är så glada över resultatet. Vilket lyft och vilka utrymmen!

Stort tack till er och snickarteamet som gjorde detta möjligt.

 

/ Susanne & Stefan

Vi vågade och tog mörka färger i sovrummen och ljusare i hallen och allt känns som fullträff! 

Gamla badrummet/nya rummet blev riktigt bra. Vår äldsta är så glad att hon stannar uppe med oss (det är jag med). 

Vilken tur att vi hittade dig och du hjälpte oss med en riktigt bra lösning! Stort tack! 
 
/ Veronica
Vi är jättenöjda och känt oss trygga från första samtalet till sista mailet. Det har varit otroligt bra kommunikation och snabb återkoppling på alla våra frågor. Denna resa tvingade oss att tänka utanför boxen både med planlösning och färgsättning. Än är vi inte i mål då bygget inte är färdigt ännu men första ändring som var måla köket blev en fullträff! Nu när väggar börjar komma upp i övervåning känner vi sån lättnad att vi tog in dig som såg alla möjligheter som för oss inte fanns där alls. 
 
Stor tack, skulle någon fråga så kommer vi att rekommendera dig.
 
/ Maria
Era Rum är en mycket professionell och kunnig byrå. Vi fick bästa rådgivningen och resultatet blev en lyckad utveckling och ombyggnad av vår kulturmärkta villa.
Sofia Wretman
2020-06-22
Jenny är en fantastisk människa att jobba med. Lösningsorienterad och väldigt serviceminded. Resultaten blir alltid top notch! Rekommenderas varmt!
Sofie Alexandra
2020-06-17
Proffsigt och omhändertagande hela vägen från idé till färdigt kök. Har aldrig varit så kul att renovera 🙏
Martin Kwarnmark
2020-06-12
Jenny Hagberg har ritat och varit projektledare på 2 stora ombyggnader i vårt hus. Alla projekt har varit utan några förseningar och blivit helt perfekt👌 Min rekommendation, vill du renovera utan huvudvärk och stresseksem....?! Välj Era Rum!!!
Anna Jörgne
2020-06-11
Boka ett möte med Jenny

Kontakt
Era Rum

Jenny Hagberg
jenny@erarum.se
070-910 78 20

Bergslagsvägen 24
168 75 Bromma